تکنولوژی غذا

درخشش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر

 

تندیس ویژه جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام در دوره دوم به پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا تعلق گرفت

 

http://iauvaramin.ac.ir/images/www/fa/news/editor/2019/1565179316-637007862602088821-md.jpg

 

دومین دوره جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام به همت انتشارات فرزانگان دانش و حمایت علمی استادان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور برگزار شد.

در این جشنواره اثر پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان مقایسه بهبود دهنده‌های اسید لاکتیک، اسید اسکوربیک و آزودی کربنامید بر خواص کیفی نان سنگگ با محور کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان اثر برتر جشنواره انتخاب شد.

تندیس ویژه جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام در دوره دوم به سیما زیدوند ، سارا موحد و پیمان رجایی از پژوهشگران دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا تعلق گرفت.

 

منبع:http://iauvaramin.ac.ir/

  • سیما زیدوند

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی